Cursus volksuniversiteit | Biografisch creatief schrijven

BIOGRAFISCH CREATIEF SCHRIJVEN: WAT ZIJN JOUW EIGEN WOORDEN EN VRAGEN? 

Welke vragen komen er bij jou naar boven tijdens het schrijven? Een terugblik op wat was, een vooruitblik op een wens of verlangen. En waar sta je nu? Wat zijn jouw woorden, wat zien jouw ogen wat een ander misschien niet ziet? Tijdens deze cursus biografisch creatief schrijven krijg je veel verschillende schrijfopdrachten om te ontdekken wat jouw eigen vorm in het schrijven is. Hoe start je zo’n creatieve flow zonder alles direct te bekritiseren? Je krijgt uitleg over de basis van het schrijven van proza; hoe houd ik de lezer vast in mijn verhaal? En werkt toe naar een kortverhaal over jou.

*Ervaring in het schrijven is geen vereiste voor deze cursus.*

Klik hier voor meer informatie over deze cursus.

Vanaf donderdag 27 januari 2022 | 6 lessen van 1,5 uur
Tijden: van 14.30 tot 16.00 uur
Prijs: €115,00
Mw. L. (Lasse) van Strien
Locatie: Volksuniversiteit Utrecht