testimonIals

Coach

‘Ik heb Lasse als een hele fijne coach ervaren. Ze zette me aan het denken en trok me uit mijn comfort zone. Ze stelt vragen waardoor je achter dingen komt, waarvan je niet eens wist dat je er opzoek naar was. Ik gun iedereen een beetje Lasse om niet vast te blijven zitten in je dagelijkse denkgroeven, maar om te dromen en te durven. Heel regelmatig denk ik terug aan gesprekken met haar en lees ik mijn notities door om weer even het vertrouwen in mezelf en de keuzes die ik maak te voelen.’ 
-M.

‘Ik heb Lasse als een hele fijne coach ervaren. Ondanks dat we met een grote groep waren wist ze altijd iedereen het gevoel te geven dat jij en jouw verhaal er echt toe deed. Dat je ruimte mocht innemen, en die ruimte nooit te veel was. Ik ben iemand die graag uitstippelt wat ze gaat zeggen voor ze het zegt zodat het wel juist overkomt. In gesprek met Lasse wist ze daar altijd doorheen te prikken. Ze is iemand die echt luistert, en vaak al weet welke woorden je van haar nodig hebt zonder dat je dat zelf eigenlijk weet. Ook is ze niet bang om kritisch naar je acties te kijken. Door deze manier van coachen ben ik meer gaan nadenken over hoe ik de dingen aanpakte en waar ik veel in m’n hoofd mee bezig was. Ze helpt je jezelf vinden maar wel op je eigen tempo. En als dat tempo wat harder mag dan zal ze dat ook zeggen.’
-T.

‘Een onuitputbare kracht voor het goede.’
-C.

‘Lasse was voor mij een vriendin, een coach, een spiegel en een schouder om op te huilen. Ze liet me de mooie maar ook de moeilijkere kanten van mezelf zien. Ik denk dat ik me nog nooit zo veilig heb kunnen voelen bij iemand die ik eigenlijk helemaal niet kende, als bij Lasse. Ze liet me zien dat ik zo veel mooie kwaliteiten had, en liet me ook zien waar ik aan kon werken om mijn hoofd rustiger te maken. En dit met eerlijke en échte woorden. Lasse heeft me mezelf laten zien zoals niemand anders dit ooit kon. En dit deed ze ondertussen nog bij anderen. Er zit zo veel kracht, kennis, openheid, oprechtheid en liefde in deze vrouw. Een mooie mix van pit en zachtheid.’
-L.

‘Lasse heeft me vooral veel ruimte gegeven. Zij gaf mij ruimte om onderzoek te doen naar thema’s die op dat moment belangrijk waren voor mij. Dit door gerichte vragen stellen en opdrachten te bedenken met een directheid en eerlijkheid om me niet te laten verdwalen. Ze heeft me op sommige momenten uitgedaagd om aandacht te geven aan de minder mooie kanten van mijn verhaal. Zo om ook deze soms dierbaar te kunnen omarmen. Juist om eruit te halen wat het zo laat spreken en om in alle veiligheid de kracht van kwetsbaarheid te voelen. Zo heb ik Lasse ook ervaren: krachtig, warm, betrouwbaar. Ze staat open en nieuwsgierig naar de persoon voor zich. Zonder oordeel. Om recht te doen aan dat wat je voelt en dat wat je wilt. Ik denk vaak nog terug aan onze gesprekken. Aan momenten dat zij wist hoe mij te ontrafelen op momenten dat ik zelf vastliep. Aan de vragen waar ik mee bleef rond dwarrelen. Aan het gevoel wat ik mocht voelen. Als er iets is wat Lasse kan, dan is het de juiste vragen stellen. Het is me dierbaar.’
-Z.

‘Lasse is een jaar lang mijn coach geweest. Al vanaf ons eerste gesprek heb ik een erg fijn gevoel bij haar gehad. Ze luistert naar wat je zegt, vult haar gedachten aan met wat ze ziet en zal altijd eerlijk tegen je zijn. Bijna iedere dag denk ik terug aan onze ervaringen en hoe deze me positief blijven beïnvloeden. Ze heeft me geholpen om trots te zijn op mijn sterke kanten en mijn valkuilen eerder te herkennen. Met haar woorden zowel in stem als geschreven weet ze je te raken en aan het denken te zetten. Mijn eigen drempels werden lager, en als het nodig was gaf ze een laatste zetje. Lasse is een prachtig persoon. Ik zou iedereen een Lasse toewensen.’
-T.

Docent creatief schrijven

‘Lasse is een betrouwbare, creatieve docent. Het lukt haar op natuurlijke wijze het vak creatief schrijven over te dragen. Ze is kritisch, bemoedigend en zal altijd de onderste steen boven halen. Studenten voelen zich gezien door haar. Ze biedt veiligheid zodat het creatieve proces kan stromen. Haar didactische vaardigheden lijken van nature te zijn aangeboren. Naast dat Lasse goed in haar vak is, is zij ook een fantastische collega. Altijd beschikbaar om je te helpen.’
-G.

‘Lasse, je was een feestje, ik ben blij dat ik
gekomen ben. Dankjewel.’
-C.

‘Voor Lasse, jouw toegankelijke, vakkundige, authentieke en
doeltreffende manier van lesgeven verdient een pluim! Dankjewel.’
-M. 

‘Verhalen zijn overal! Dank!!!’
-H.

‘Ik heb erg genoten van je verassende manier waarop je deze cursus vorm gaf.
Ik heb geleerd dat het belangrijk is de lezer mee te nemen in je verhaal, zintuigelijk te schrijven. 
Van jouw originele manier van lesgeven heb ik erg genoten. Graag een vervolg.’
-P.

Trainer

‘Lasse is nieuw in ons team, ik ervaar haar als een enthousiaste en gedreven jonge professional.
In haar aanpak is te zien dat ze als coach geleerd heeft verdiepende vragen te stellen. Ze maakt makkelijk contact en is heel benaderbaar.
Ze staat met een natuurlijk gemak voor de groep en weet mensen te boeien met haar verhaal.’
-E.