Coaching

Individuele coaching
Als coach kan ik je helpen antwoorden te vinden op vragen die in jouw persoonlijke leven een rol spelen. Dat kunnen vragen zijn rondom het aangeven van grenzen, hoe ruimte in te nemen, maar ook hoe te zorgen voor jezelf, een zoektocht in waar nou echt jouw energie zit of het proces van keuzes maken die echt bij jouw passen en waar je energie van krijgt.

Te groeien door in beweging te zijn, daar gaat voor mij coaching over. Om in beweging te blijven door reflectie, oefeningen, kunst, kwetsbaarheid als kracht, gesprekken en drempelduwtjes. Om dat wat in potentie aanwezig is naar voren te brengen.

Hoe?
Tijdens de gesprekken gaan we aan de slag met jouw vraagstuk. Naast de woorden, gebruik ik verschillende methodes en ingangen, juist om niet enkel vanuit de stoel te spreken, maar door middel van oefeningen, opdrachten, creatief schrijven en gesprek de beweging aan te zetten. Door kleine stapjes te nemen, niet direct de grootste sprong te willen maken, maar juist door in beweging te blijven en hierdoor meters te maken waardoor je ook zelf de handvatten krijgt dit in te zetten in jouw persoonlijke leven.

Na een kennismaking volgen een aantal gesprekken van een uur. Tussentijds evalueren we de voortgang. De ervaring leert dat 5 tot 10 gesprekken meestal voldoende zijn. Maar hierin ben je zelf vrij aan te geven waar jouw voorkeur ligt. Wellicht zijn dat enkele losse gesprekken of een hele reeks. Wellicht wil je vol aan de slag met elke week een gesprek of wil je ze spreiden over een langere periode, hierin volg ik jouw wensen.

De gesprekken vinden plaats in mijn eigen praktijkruimte in Utrecht. Maar kunnen ook aan de hand van jouw voorkeur tijdens een wandeling buiten of online plaatsvinden.

Tijdens de kennismaking ontvang je een document met enkele vragen om helder te krijgen in welk vraagstuk je graag beweging wilt krijgen. Deze kennismaking duurt een halfuur. Dit kan online of telefonisch. Hierin heb jij ook alle ruimte om je vragen aan mij te stellen.