creatief schrijven

Ik geef al jaren les op verschillende locaties als docent creatief schrijven.

Zo geef ik diverse cursussen aan de Volksuniversiteit Utrecht, De HOVO Utrecht, de Vrije Academie en Editio. Cursussen als: biografisch creatief schrijven, kleinkunst, poëzie, zakelijk schrijven, brieven schrijven en de cursus 4 stijlen in creatief schrijven.

Daarnaast werk ik als freelancer voor School der Poëzie, Kleinkunstig en Future Me met o.a. poëzielessen, audiovisuele kunst in combinatie met woord, podcast en vloglessen.

In de lessen creatief schrijven of dit nu voor volwassenen, jongeren, of leerlingen is, werk ik altijd op een persoonlijke manier. Om tijdens het schrijven achter jouw eigen vragen, antwoorden, zoektochten te komen en deze een stukje vast te leggen in het woord. En daarnaast te leren schrijven voor een lezer. Want hoe houd je die vast in jouw persoonlijke verhaal? En hoe leer je de innerlijke criticus een stapje terug te laten zetten om te kunnen creëren.

Daarnaast begeleid ik individuen in het schrijven van hun eigen verhaal/boek.
In een persoonlijke traject met vijf begeleidingsmomenten zet je een grote stap in het creëren van materiaal, ontvang je gerichte feedback op het geschreven werk en krijgt je tips en tools aangereikt in jouw proces van schrijven met o.a. persoonlijke schrijfopdrachten, tips in het vasthouden van de lezer en een stok achter de deur om aan het schrijven te gaan, met een deadline lijst.


Interesse of graag meer weten? Mail mij gerust.