CONTACT

IMG_8567

Schrijven
Lasse van Strien schrijft proza en non-fictie. Voor haar afstuderen schreef ze een artistiek onderzoek Nog voordat ik ben waarin ze onderzocht voor welke ogen je kunt leven en in hoeverre al die ogen invloed hebben op de dagelijkse bezigheden. Ook schreef ze haar afstudeernovelle Als ik gelijk heb. Een novelle over volwassen worden. Wanneer ben je eigenlijk een vrouw? En wanneer ben je te oud om in de aardappelkast te spelen? Als ik gelijk heb gaat over verstoppen, verhoudingen, aardappelkasten, haren opsteken en eerlijk zijn.

Doceren
Lasse is werkzaam op de Vrije Hogeschool (Liberal Arts Tussenjaar), daar doceert ze in creatief schrijven, kleinkunst en is ze coach. Tevens is de freelance docent bij School der Poëzie, Future Me, de Volksuniversiteit Utrecht.

Ze geeft diverse cursussen en workshops rondom biografische creatief schrijven.
Elke dag is ze bezig met de woorden om haar heen. De beelden die blijven hangen, de gevoelens, de gedachtes die langskomen op papier te krijgen. Ze werkt graag met mensen om hen het bijzondere gevoel van creatief schrijven te laten ervaren. Ze hecht waarde aan de vraag: wat zijn jouw woorden, wat zien jouw ogen wat een ander misschien niet ziet?

Geïnteresseerd? Neem contact met mij op!

KvK-nummer: 72616881