CONTACT

IMG_8567

Schrijven
Lasse van Strien schrijft proza en non-fictie. Voor haar afstuderen schreef ze een artistiek onderzoek Nog voordat ik ben waarin ze onderzocht voor welke ogen je kunt leven en in hoeverre al die ogen invloed hebben op de dagelijkse bezigheden. Ook schreef ze haar afstudeernovelle Als ik gelijk heb. Een novelle over volwassen worden. Wanneer ben je eigenlijk een vrouw? En wanneer ben je te oud om in de aardappelkast te spelen? Als ik gelijk heb gaat over verstoppen, verhoudingen, aardappelkasten, haren opsteken en eerlijk zijn.

Doceren
Lasse is werkzaam op de Vrije Hogeschool (Liberal Arts Tussenjaar), daar doceert ze in creatief schrijven. Tijdens deze module (atelier) komen er persoonlijke vragen van de studenten naar voren door middel van diverse schrijfopdrachten en leren ze de basis van het proza schrijven. In het laatste trimester maakt/ ontwerpt ze samen met de studenten het jaarboek.

Webdesign
Het atelier van haar vader stond, vroeger toen ze nog klein was, al vol met zijn schilderijen. Maar werden vaak niet gezien door andere ogen. Ze vond dat hier iets aan moest veranderen en maakte een website waar een groot deel van zijn beeldende werken zichtbaar zijn geworden. Het werd een interessante zoektocht, om de juiste manier te vinden de inhoud online zichtbaar te maken. Dit leidde tot haar interesse in webdesign.

Ontwerp
Bij diverse projecten heeft ze het ontwerp verzorgd voor brochures en ander drukwerk.

 

Geïnteresseerd? Neem contact met mij op!

KvK-nummer: 72616881