Contact

Te groeien door in beweging te zijn, houdt mij bezig zowel op persoonlijk vlak als in mijn werk. Om in beweging te blijven door reflectie, oefeningen, kunst, gesprekken en drempelduwtjes. Om dat wat in potentie aanwezig is naar voren te brengen. Dit doe ik als coach, trainer en docent creatief schrijven.

Ik ben afgestudeerd van de kunstacademie richten Creative Writing op ArtEZ, Hogeschool voor de Kunsten. Daarna ben ik gaan werken op de Vrije Hogeschool waar ik jaren heb gewerkt als docent creatief schrijven en coach.
Na jaren gewerkt te hebben voor o.a. de Vrije Hogeschool en verschillende organisaties als freelancer, werk ik nu vanuit mijn eigen bedrijf als coach, trainer en docent creatief schrijven. Dit doe ik in samenwerking met verschillende organisaties maar ook met individuen.

Samenwerkende organisaties: 
Parresia* Training, Coaching en Advies
HOVO Utrecht
Volksuniversiteit Utrecht
School der Poëzie
Editio
Future Me
Vrije Academie
Kleinkunstig

Geïnteresseerd? Neem contact met mij op!

KvK-nummer: 72616881