Training

Focus on Influence

Focus on Influence met Parresia* Training & Advies

Als trainer ben ik gepassioneerd over het in beweging brengen van mensen. Momenteel werk ik mee aan het succesvolle programma ‘Focus on Influence’ van Parresia* Training & Advies. Dit diepgaande programma richt zich op persoonlijke ontwikkeling en het bevorderen van effectief gedrag. Al meer dan 20 jaar wordt dit programma met groot succes uitgevoerd in diverse organisaties.

‘Ze staat met een natuurlijk gemak voor de groep en weet mensen te boeien met haar verhaal.’ – Dit zegt mijn netwerk over mij.


Goed in Gesprek

Goed in Gesprek: Samen Sterker

Als trainer maak ik deel uit van het collectief ‘Goed in Gesprek’, een samenwerking van zelfstandig gevestigde trainers, coaches, gespreksbegeleiders en trainingsacteurs. Wij geloven sterk in de kracht van de dialoog als versneller van ontwikkeling en resultaat. Of het nu gaat om een individuele medewerker, leidinggevende, team of hele organisatie, wij staan klaar om te ondersteunen.


Team Ontwikkeling

Team ontwikkeltrajecten

Effectieve samenwerking binnen teams is belangrijk en niet altijd even eenvoudig. Hoe krijg je medewerkers die achterover leunen weer in beweging? Hoe spreek je helder je verwachtingen naar elkaar uit? En hoe geef je feedback op concreet gedrag? Of het nu gaat over het vormen van een nieuw team of het verbeteren van de huidige dynamiek, ik kijk graag met jullie mee om een traject vorm te geven dat past bij jullie behoeften en doelen.

‘Ze weet met open vragen naar ons te luisteren en mee te denken in wat wij als team nodig hebben.’ – Dit zegt een klant over mij.


Maatwerk

Met aandacht luister ik naar jullie vragen, verlangens en doelen. Samen stellen we een traject op maat samen dat aansluit bij jullie behoeften. Of het nu gaat om teamcoaching, een ontwikkeltraject, meerdaagse sessies, intervisie of in-company trainingen, er zijn veel mogelijkheden voor het creëren van een programma dat bij jullie past.


Maak een website of blog op WordPress.com